Een succesvol employer branding bureau

Met meer dan 16 jaar ervaring helpen we jou graag invulling te geven aan de gehele kandidaat- en medewerkersreis. Nonstop employer branding noemen we dat! Meer weten?

Een succesvol employer branding bureau

Wie tegenwoordig talent wil aantrekken, moet zich onderscheidend presenteren op de arbeidsmarkt. Dat onderscheiden als organisatie is vandaag de dag echter niet meer zo eenvoudig. Als employer branding bureau helpt Goals jou daarbij. Samen bouwen we aan een stevig werkgeversimago, wat jou onweerstaanbaar maakt voor nieuw talent. Dit doen we met een team van specialisten. Van strategen tot content creators en van webdesigners tot digital marketeers. 

Zo werken wij als bureau

Om jou als organisatie te helpen onweerstaanbaar te zijn voor talent, gebruiken we het door ons ontwikkelde ‘Nonstop employer branding model’. Dit model bevat alle bouwstenen om duurzame resultaten te behalen. Employer branding is namelijk meer dan een leuk verhaal. Het past bij je werkwaarden, identiteit en imago. Maar misschien nog wel belangrijker: het past bij jouw ideale medewerkers en trekt dus het juiste talent aan. Tegelijkertijd straalt het de ambitie van de organisatie uit.

Bij employer branding onderscheiden wij 4 fases. Toestroom, instroom, doorstroom en uitstroom. Al deze fases lopen in elkaar over en zijn belangrijk om je werkgeversmerk krachtig neer te zetten. Ontbreekt één van deze facetten in je employer branding strategie? Dan bestaat de kans dat identiteit en imago op lange termijn niet meer bij elkaar aansluiten of kloppen. Zo wordt een sterk werkgeversmerk dus weer slechts een verhaal. En dat is zonde!

image 12

Zo werken wij samen als bureau

Het activeren van een sterk werkgeversmerk is topsport. Zeker nu veel branches te maken hebben met een tekort aan geschikte kandidaten. Deze kandidaten selecteren niet alleen meer op informatie zoals de inhoud van de functie en de arbeidsvoorwaarden, maar willen ook aan de voorkant weten of de organisatie bij hen past. Een voorwaarde die eigenlijk in elke situatie (weinig of veel kandidaten) erg belangrijk is voor een wederzijde, duurzame relatie.

Een juiste invulling van je employer branding strategie vraagt dus om een multidisciplinaire aanpak. Een aanpak waarbij het goed is om afstand te nemen van de organisatie en objectief te kijken naar waar je nu staat en waar je heen wilt. Bij Goals kunnen we dat als geen ander. Al meer dan 16 jaar ontwikkelen wij samen met organisaties verrassende employer branding strategieen en concepten. Concepten die invulling geven aan de gehele kandidaat- en medewerkerreis. Van gerichte online activiteiten tot passende ontwikkelprogramma’s. Van simpelweg advies tot de complete uitvoer ervan. Wat je behoeften ook zijn, wij geven er passend invulling aan.

Ons bestbewaarde geheim, we zetten de kandidaat en medewerker centraal. Iedere keer weer. Zij vormen tenslotte jouw employer brand.

396aad25-d097-45b8-b6c1-5cdbab91f34f

Zo behalen wij successen als bureau

Hoewel alles begint bij een goede aanpak en een doordachte methodiek, bepaalt het track record uiteindelijk hoe succesvol en gewild je bent als bureau. Goede voorbeelden zijn voor jou als potentiele klant belangrijk. Het maakt een vaak nog abstracte methotiek concreet, geeft inspiratie en zorgt daarnaast voor vertrouwen in de aanpak. Let wel, elke organisatie is uniek en verdient een onderscheidend wergeversmerk en een bijpassende aanpak.

Onze cases varieren van job marketing tot de volledige invulling van een employer branding strategie. Van nationale tot internationale campagnes. Gericht op diverse branches, zoals onderwijs, kinderopvang en IT. Een aantal van deze mooie cases, zoals Meaninful Minds van de TU Eindhoven, staan op onze website, waarbij we niet alleen het proces met je delen, maar ook de resultaten. Want daar gaat het uiteindelijk om.

f0223eef-10d4-49f3-b227-5084fb23064a

Zo word jij een master in employer branding

Als bureau willen we je graag master maken in het bouwen en onderhouden van jouw employer brand. Hoe je dit op strategisch en praktisch niveau toepast, leer je tijdens onze masterclasses. Hierbij ligt de focus op alle facetten van de kandidaat- en medewerkersreis. Als klant bepaal je zelf of je alle masterclasses wilt volgen, of dat je wilt inzoomen op een specifiek gedeelte uit het Nonstop Employer Branding model.

73777333-0c1d-4acb-8893-9f7d694d19c6

Zo helpen we je aan kennis en inzichten

Kennis en inzichten delen zit in ons DNA. Daarom hebben we diverse whitepapers ontwikkeld waarin we de verschillende facetten van employer branding uitleggen. Op basis van deze whitepapers kun je zelf aan de slag en bouw je stap voor stap aan een ijzersterk employer brand. Kom je er om welke reden dan ook niet uit? Dan weet je ons te vinden! In een vrijblijvende kennissessie inspireren en informeren we je graag over een mogelijke samenwerking.

1a6a1944-213e-498e-b417-7eec7acb4361