menu
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Kinderopvang

Dankzij jou

In deze landelijke campagne geven we een veelomvattende betekenis aan het begrip kinderopvang.

De
uitdaging

Als er niets gebeurt, ontstaat er de komende jaren een tekort van ruim 8000 medewerkers in de kinderopvang. Daarom gingen wij de uitdaging aan om nieuwe medewerkers te werven voor dit prachtige vak! 


Daarbij hebben we een andere betekenis gegeven aan het woord ‘opvang’. Want in de kinderopvang vangen kinderen zoveel op. Zoals complimenten. Nieuwe woorden. Elkaar. Of hoe ze een probleem oplossen. Dankzij jou… pedagogisch medewerker!

Aanpak

Staatsecretaris Tamara van Ark heeft de landelijke campagne ‘Kinderopvang dankzij jou’ gelanceerd met een mooie nieuwjaarsboodschap én een bedankje richting alle pedagogisch medewerkers voor het bijzondere werk dat zij doen. Bekijk hiernaast de video.


De website kinderopvangdankzijjou.nl vormt het hart van de campagne. We ontwikkelden diverse campagne-uitingen én een test om te achterhalen of het werken in de kinderopvang iets voor jou is.


Tevens hebben kinderen met hun ouders echte pedagogisch medewerkers bedankt voor wat zij de kinderen allemaal laten opvangen. Dit hebben we natuurlijk vastgelegd op beeld wat heeft geleid tot een prachtig, ontroerend resultaat. Bekijk een van de bedankvideo’s hiernaast. 

Het resultaat

Door de frisse kleuren, bijzondere fotografie en aansprekende copy, heeft de campagne een hoge attentiewaarde in het hele land. Zowel op offline als online kanalen. Na een week campagne te hebben gevoerd, was de test al meer dan 2000 keer ingevuld. Ook hebben diverse landelijke media de campagne onder de aandacht gebracht. 

Nonstop

Hier stoppen we natuurlijk niet. In de komende tijd gaan we de campagne verrijken met nieuwe campagnebeelden, een goed referral programma en meer bedankvideo’s. Om ervoor te zorgen dat kinderen nóg meer opvangen. Misschien wel dankzij jou! 

keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left
Nonstop
warm
welkom.
Strijp-S
Klokgebouw 111
5617 AB Eindhoven
+31(0)40 303 26 40
info@goals.nl
Benieuwd hoe we jouw bedrijf of merk op de kaart kunnen zetten in de arbeidsmarkt? Je vindt ons in het creatieve hart van Eindhoven: het Klokgebouw. We kunnen hier afspreken of we komen naar je toe.

Copyright Goals 2019