Ben jij een aantrekkelijk werkgever in de tech industrie?

Technische medewerkers hebben volop keuze in de tech industrie, maar toch kiezen ze voor jou. Dát is wat je wilt bereiken als aantrekkelijke werkgever in deze dynamische sector. Want juist in de tech industrie zijn je medewerkers bepalend voor je succes. Met een onderscheidend werkgeversmerk maak je je technische medewerkers trots én trek je nieuw talent aan, zelfs in concurrerende regio’s zoals de Brainport. 

Ook onweerstaanbaar worden als aantrekkelijke werkgever in de tech industrie?
Tijdens onze online inspiratiesessie ontdek je binnen 1 uur jouw onderscheidend vermogen als werkgever op de arbeidsmarkt en leer je hoe je technische medewerkers kunt aantrekken en behouden.

The brands we work for

Nobleo_BG-wit_logo-paars-zonder-witte-omkadering
Logo_Forexx_CMYK_Pay-off
logo-des-group
footer-logo
vanderleun-2021-1
Ricardo_(Unternehmen)_logo.svg
LouwersHanique-logo-blue-rgb-big
1
2563
6
2562

Bouw fact-based aan een krachtig employer brand voor technische medewerkers

Wij helpen je graag met het ontwikkelen en verbeteren van jouw werkgeversmerk, zodat je aantrekkelijker wordt voor technische medewerkers in de tech industrie. Van strategie tot creatie en integratie in de haarvaten van je organisatie. Want een effectief werkgeversmerk is meer dan een mooi plaatje op je website—het maakt je een aantrekkelijke werkgever voor de beste talenten in de tech industrie. Met ons Nonstop employer branding model vergroot je continu het vermogen van je werkgeversmerk, zodat je technische medewerkers aantrekt en behoudt. Verrassend, data-gedreven en bewezen in de praktijk. 

Reviews van onze

Tech klanten

“Samenwerken met Goals voelt goed: snel schakelen en servicegericht. Met veel enthousiasme en een pragmatische aanpak zijn we samen aan de slag om ons werkgeversmerk nog aantrekkelijker en zichtbaarder te maken.”

Chantal Abels

Chantal Abels

Onze
laatste successen

HSO - Join the journey

EDSN - Werk vol energie

Fontys Hogeschool - For Society

Wanneer kies je voor Goals?

Our employer
branding experts

Ben

Erik

Sharon

Sanne

Myrna

Bianca

Chantal

Nikki

Carlijn

Wil jij ook een onweerstaanbaar aantrekkelijke werkgever worden in de tech-industrie?

Dan is onze inspiratiesessie iets voor jou. Naast een uurtje van je tijd kost het je verder niets, maar het levert je wél veel op. Je ontdekt jouw onderscheidend vermogen als werkgever, leert wat je aantrekkelijk maakt voor technische medewerkers, én krijgt inzicht in wat er nog beter kan. 

Download nu:

Schedule a meeting!

Fill in your details, and then we'll discuss the options