menu
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Een kleurrijke case voor een fleurige kinderopvang

Hoe SWKGroep kleur geeft aan de

toekomst van kinderen en medewerkers.

De
uitdaging

De SWKGroep staat samen met haar werkmaatschappijen voor de ontwikkeling van de mens. Hoe? Door het aanbieden van kinderopvang, buurtwerk, zorg en onderwijs. Een organisatie die geeft. Met mensen met dezelfde mentaliteit.


In een markt waar het tekort van aantal kinderopvang-medewerkers enorm toeneemt, is het vestigen van een goed werkgeversmerk uiteraard belangrijk. Onze uitdaging is het neerzetten van SWKGroep als overkoepelend werkgeversmerk; kansrijk en met visie. Een merk dat de juiste medewerkers vindt, wint en bindt voor de diverse bedrijfsonderdelen.

Aanpak

Door gesprekken met directie, management en meerwerkers, werd duidelijk dat de drive voor het leveren van een bijdrage aan een kleurrijke wereld een belangrijke driver was binnen de totale organisatie. Indirect op het SWKGroep-kantoor, direct binnen de diverse locaties met verschillende identiteiten. 


Het belangrijke thema ‘diversiteit en inclusiviteit’ krijgt invulling door de vele mogelijkheden die de regio - de Randstad - biedt. Kleurrijk werk voor een kleurrijke wereld, met mensen die kleur geven aan de toekomst. Voor zichzelf en met name voor een ander.

Het resultaat

Het employer brand ‘Kleur je toekomst’ uit zich in de vijf werkwaarden: plezier, ontwikkelen, uitdaging, ervaringen en teamwork. Met een unieke fotografiestijl - medewerkers, gekleurd met kleurpoeder - hebben we dit in beeld gebracht. Dé eyecatchers op ieder communicatie-kanaal, offline én online. En dat werkt.

Door de combinatie van interne en externe programma's versterken we de betrokkenheid en trots. Dit is ook terug te zien in de resultaten van het door Goals opgezette referral programma.

Nonstop

‘Kleur je toekomst’ is intern met een activatieprogramma gestart. Medewerkers werden uitgedaagd een kleurrijke foto van zichzelf te delen op social media, met een mooie schminkset die zij ontvingen van de SWKGroep. Door het blijven verrijken van de candidate en employee journey met ‘kleur je toekomst’ werken we met de SWKGroep aan nonstop employer branding.

keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left
Nonstop
warm
welkom.
Strijp-S
Klokgebouw 111
5617 AB Eindhoven
+31(0)40 303 26 40
info@goals.nl
Benieuwd hoe we jouw bedrijf of merk op de kaart kunnen zetten in de arbeidsmarkt? Je vindt ons in het creatieve hart van Eindhoven: het Klokgebouw. We kunnen hier afspreken of we komen naar je toe.

Copyright Goals 2019