menu
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Delen. Dat is Detron.

Hoe authentieke werkwaarden bijdragen

aan een aantrekkelijk werkgeversmerk.

De
uitdaging

Voor IT talent regent het aanbiedingen. De doelgroep is inmiddels wars van actieve benadering. Wij zijn er toch in geslaagd om echt te interacteren met de doelgroep. Enerzijds door een aansprekende campagne die congruent is met de Detron-werkwaarden. Anderzijds door toepassing van gamification waardoor op een laagdrempelige manier de werkwaarden ervaren worden.

Aanpak

Een krachtig employer brand, is een authentiek employer brand. Dit was een belangrijk uitgangspunt in de campagne. Vanuit workshops met medewerkers hebben we 4 werkwaarden geformuleerd. De belangrijkste: Saamhorigheid. Je doet het met elkaar. Succes en tegenslag.

Hieruit is de campagne ‘Delen. Dat is Detron’ ontstaan. Met de campagne laten we onder 6 thematieken (van inhoudelijk tot en met fun) zien dat de werkwaarden niet zomaar bedacht zijn, maar ook echt in de praktijk worden doorleefd. De moeilijk te bereiken ict’er, laten we bovendien interacteren met de werkwaarden via een laagdrempelige en humoristische game . Op deze manier bouwen we aan sympathie voor het merk met als doel dat men meer openstaat voor job-opportunities bij Detron. 

Het resultaat

In het eerste campagnekwartaal hebben we meer dan 2000 bezoekers kunnen activeren om de gehele game te doorlopen. Mede door de activatie op dit niveau is het aantal sollicitanten in het eerste campagnekwartaal significant toegenomen.

De kracht van goed contentmanagement


De 6 thematieken worden volop binnen Detron gebruikt. Het is een kapstok waaraan activiteiten en communicatie opgehangen kan worden. De marketingafdeling van Detron is erg actief met contentmanagement waardoor de schil van de campagne ook daadwerkelijk met bewijs wordt onderstreept. De kandidaat ziet online echte voorbeelden van #fundelen #expertisedelen #succesdelen. Want delen...dat is Detron.keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left
Nonstop
warm
welkom.
Strijp-S
Klokgebouw 111
5617 AB Eindhoven
+31(0)40 303 26 40
info@goals.nl
Benieuwd hoe we jouw bedrijf of merk op de kaart kunnen zetten in de arbeidsmarkt? Je vindt ons in het creatieve hart van Eindhoven: het Klokgebouw. We kunnen hier afspreken of we komen naar je toe.

Copyright Goals 2019