menu
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left
Het leven is meer dan een tegeltje aan de wand
Wij maakten
werk van
het leven met Dela.
De
uitdaging
DELA is een sterk merk bij consumenten, met daarnaast de ambitie om #1 werkgever van NL te zijn. Van DELA een onweerstaanbare werkgever maken. Wij onderzochten de organisatie en hebben Dela op de kaart gezet als #1 werkgever.
Aanpak
Na panel research kwamen we erachter dat elke collega betrokken, integer en ondernemend is. Midden in het leven, gedreven door passie en een hoge ambitie. Dela-mensen willen het maximale uit het leven halen. Er volgde een levendig feestje: het employer brand was geboren.

Maak werk van het leven. Dela.
Het resultaat
We vroegen het: ‘hoe maak jij werk van het leven?’ Resultaat: ruim 100 inspirerende, motiverende en ontroerende verhalen. We selecteerden de mooiste verhalen. We volgden medewerkers op het werk en privé. De verhalen kregen een plaats op maakwerkvanhetleven.nl. De emotie vloeide samen op de website, want het leven is emotie. In tekst, in fotografie en beeld. Check vooral onze movie waarin drie recruiters van DELA sollicitatietips geven. Om nog meer talent aan te spreken, zijn we bezig met een online campagne en een referral campagne.
Nonstop
Extern winnen is binnen beginnen. Daarom hebben we samen met de medewerkers het employer brand vormgegeven en is er aandacht voor onboarding en carrièreplanning. De totale kandidaat- en medewerkersreis moet aansluiten op het employer brand.
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left
Nonstop
warm
welkom.
Strijp-S
Klokgebouw 111
5617 AB Eindhoven
+31(0)40 303 26 40
info@goals.nl
Benieuwd hoe we jouw bedrijf of merk op de kaart kunnen zetten in de arbeidsmarkt? Je vindt ons in het creatieve hart van Eindhoven: het Klokgebouw. We kunnen hier afspreken of we komen naar je toe.

Copyright Goals 2019