menu
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left
De kracht
van Crowe
Hoe we met Crowe Foederer collega's de eigen krachten ontdekken en onderscheidend in beeld brengen.
De
uitdaging
Crowe Foederer, #16 in de accountancy branche, heeft door grote groei van het bedrijf extra uitdagingen in het vinden en winnen van talent. Er was behoefte aan een onderscheidend verhaal en een herkenbaar en sterk communicatieconcept. Samen met Crowe hebben we gezorgd dat dit concept zowel naar buiten als naar binnen sterk werkt.
Aanpak
In de analysefase herkenden we Crowe als voortvarende organisatie. Nieuwe dimensies als Data Science en slimme HR-oplossingen leven volop binnen Crowe. Tijdens workshops merkten we dat - door de nuchtere bedrijfscultuur - veel mooie aspecten van de organisatie als ‘gewoon’ werden ervaren. Maar er is alle reden voor trots!

De merkwaarden van Crowe hebben we vertaald naar aansprekende werkwaarden. Samen met de collega's hebben we 6 belangrijke krachten vastgesteld. Dit zijn de pijlers van het creatief concept. Het spreekt nieuw talent aan en versterkt de interne trots.
Het resultaat
‘De kracht van Crowe’ geeft een fris, energiek en onderscheidend beeld binnen de accountancy wereld. De fotografie van krachtige en wendbare accountants valt op en is geheel in lijn met de werkwaarden ‘Impact’ en ‘hands on’. De zes benoemde krachten zijn direct ook de beloften naar nieuw talent. Doelgroep- en kandidaatgericht. We vallen op en komen met concrete bewijzen. 
Nonstop
Samen met Crowe meten en verbeteren we continu de hele kandidaat- en medewerkersreis. We bouwen met hen continue aan het verbeteren van de diverse touchpoints. Nonstop employer branding noemen we dit. 
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left
Nonstop
warm
welkom.
Strijp-S
Klokgebouw 111
5617 AB Eindhoven
+31(0)40 303 26 40
info@goals.nl
Benieuwd hoe we jouw bedrijf of merk op de kaart kunnen zetten in de arbeidsmarkt? Je vindt ons in het creatieve hart van Eindhoven: het Klokgebouw. We kunnen hier afspreken of we komen naar je toe.

Copyright Goals 2019