menu
Boek-tip: The robot-proof recruite
Inspiratie nodig om in 2020 de kandidaatreis te verbeteren? Dan is dit boek een must-read. Niet alleen voor recruiters overigens; ook voor hiring managers of HR-managers. Het geeft in onze ogen een mooie balans weer tussen enerzijds de vele nuttige tools en technieken die in de recruitmentmarkt aanwezig zijn en anderzijds de factor ‘mens’ in het recruitmentproces.

Dankzij sprekende voorbeelden krijg je inzichten in hoe de vele mogelijkheden die Artificial Intelligence (AI), social media en verschillende tools het recruitmentproces kunnen versterken. Maar het is geen tech-geobsedeerd of tech-verheerlijkend boek. In tegendeel. Het laat zien dat de balans tussen het benutten van techniek én de menselijke factor uiteindelijk het verschil maakt tussen een kil recruitment proces of een onweerstaanbare kandidaatreis.Lees ook de andere Employer Branding snacks van deze maand:

De waarde van werkwaarden

Waarom Crossboarding in 2020 jouw aandacht verdient

Facebook Jobs; iets voor jouw organisatie?
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left
Nonstop
warm
welkom.
Strijp-S
Klokgebouw 111
5617 AB Eindhoven
+31(0)40 303 26 40
info@goals.nl
Benieuwd hoe we jouw bedrijf of merk op de kaart kunnen zetten in de arbeidsmarkt? Je vindt ons in het creatieve hart van Eindhoven: het Klokgebouw. We kunnen hier afspreken of we komen naar je toe.